Woonzorg

Amflex biedt meer dan alleen onderhoud
Amlex is gespecialiseerd in onderhoud en woonzorg. Omdat wij als onderhoudsbedrijf vaak werken bij mensen thuis, weten wij uit eigen ervaring dat het om meer draait dan timmerwerk en metselwerk alleen. Mensen willen zich prettig voelen in hun eigen huis. Een woning is immers een “thuis”. Dat betekent een eigen plek creëren, de woning aanpassen aan eigen wensen en ideeën. Maar het kan ook betekenen dat mensen met een beetje hulp langer zelfstandig in hun eigen woning willen blijven wonen. Amflex wil dat graag mogelijk maken met professionele diensten, die zorg voor onderhoud uit handen nemen en het woongenot verhogen.

Klussenman
Een schuurtje uitruimen, het aansluiten van een wasmachine of het schoonmaken van een dakgoot. Voor veel mensen zijn het klusjes die ze in een handomdraai verrichten. Maar niet voor iedereen is dat vanzelfsprekend. Er zijn mensen die dat niet (meer) kunnen of die simpelweg de tijd niet hebben. Ook bij bedrijven komt het voor dat er voor dit soort klusjes niet zo snel iemand beschikbaar is. In dat geval heeft Amflex een prima oplossing. Daarbij gelden eigenlijk geen beperkingen: de klussenman kan elke binnen- of buitenklus aan. Voor sommige klanten zet Amflex zelfs de kerstboom op.

Tuinonderhoud
De onderhoudsdiensten van Amflex beperken zich niet tot gebouwen of woningen alleen. Ook verschillende buitenwerkzaamheden om het huis of bedrijfsgebouw kunnen wij uitvoeren. Denk daarbij aan werkzaamheden als tuinonderhoud, schoonmaken van goten, afvoeren van afval of het uitvoeren van graafwerk.

Inbraakbeveiliging
Een inbraak in je huis is een van de naarste dingen die je kan overkomen. Daarom is het goed om te weten dat een inbraak voorkomen kan worden door een goede inbraakbeveiliging. De praktijk wijst uit dat veel inbraakpogingen worden gestaakt, wanneer de dief niet binnen enkele minuten de woning kan binnenkomen. Door het binnenkomen te bemoeilijken worden veel inbraakpogingen dus in de kiem gesmoord. Amflex helpt om woningen en bedrijfspanden inbraakveilig te maken met het juiste hang- en sluitwerk en andere inbraakwerende maatregelen. We werken daarbij volgens de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Verbouwingen
De mooiste manier om een huis helemaal naar uw zin te maken is om het helemaal aan te passen aan uw eigen wensen en ideeën. Nieuwe technieken en soepeler regelgeving maken tegenwoordig veel mogelijk. Zo kunt u gemakkelijk uw woonkamer uitbreiden met een ruime erker. En zijn er allerlei mogelijkheden om het comfort in uw woning te verhogen, bijvoorbeeld met een luxe badkamer, sauna of keuken. Tegenwoordig is het veel makkelijker om ook een huurwoning aan de eigen wensen aan te passen. Bovendien hebben bewoners veel mogelijkheden bij het kiezen van een nieuwe keuken of badkamer.