Smolders – De Moer

Aannemingsbedrijf Smolders- De Moer BV
Aannemingsbedrijf Smolders- De Moer is al ruim 45 jaar actief als allround aannemingsbedrijf. Daarbij richt zij zich specifiek op onderhoudsdiensten, projectmatig onderhoud en renovatie. Onder onze klanten bevindern zich vooral veel woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

pdf Leaflet Smolders- De Moer (PDF)

De organisatie
Bij Smolders, De Moer zijn zo’n 40 mensen werkzaam. Dertig daarvan werken in de buitendienst, bijvoorbeeld in de onderhoudsploegen, bij de projecten, of voor de klussendienst. De werkvoorbereiding, calculatie, administratie en directievoering worden verzorgd vanuit het kantoor in Tilburg.

Regio Midden-Brabant
Smolders- De Moer is van start gegaan in Tilburg en vandaag de dag vormt deze de regio Midden-Brabant nog het centrum van onze activiteiten. Het gebied waarin de werkzaamheden worden uitgevoerd, is echter steeds verder uitgebreid. Zo hebben worden regelmatig projecten uitgevoerd in Breda, Dordrecht, Waalwijk, Rotterdam en de gemeenten rondom Tilburg.

Verder groeien in vakkundig onderhoud
Smolders- De Moer wil in de komende jaren haar positie als onderhoudsbedrijf verder uitbouwen en de aanwezigheid in de regio vergroten. Een certificatie volgens ISO 9002:2001 is een van de peilers van deze ontwikkeling. Ook de eisen van de Veiligheids Checklijst Aannemers (VCA) zijn in ons kwaliteitssysteem opgenomen. Het is de bedoeling om de groei van de afgelopen jaren te continueren en nog verder uit te bouwen.

www.smoldersdemoer.nl