Amflex

Amflex Onderhoudsbedrijven B.V.
Amflex is een full-service dienstverlener voor bouwkundig onderhoud. Dat wil zeggen dat wij alle denkbare onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen uitvoeren. Daarbij kunt u denken aan werkzaamheden als: timmerwerk, metselwerk, stucwerk, tegelwerk, dakwerk, elektrotechnisch en GAWALO installatiewerk, schilderwerk, tuinwerk en straatwerk. Wij beschikken over een professionele projectorganisatie en een vakkundige afdeling voor dagelijks onderhoud en mutatieonderhoud.

De organisatie
Amflex is een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf dat actief is in de regio West-Brabant. Ons werkgebied omvat onder andere Roosendaal, Bergen-op-Zoom, Etten-Leur, Breda en Dordrecht. Amflex is een organisatie van zo’n 50 mensen, in verschillende disciplines.

Business-to-Business
Amflex Onderhoudsbedrijven B.V. werkt voornamelijk in opdracht van zakelijke klanten. Onder onze klanten bevinden zich woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorgsinstellingen, onderwijsinstellingen, gemeenten, industriële klanten en kantooreigenaren.

www.aramiswonen.nl
www.wonenbreburg.nl
www.tenderjeugdzorg.nl
www.metterwoon.nl
www.vanherkgroep.nl
www.roosendaal.nl

www.dhl.nl
www.thuiszorgwestbrabant.nl

Afspraak is afspraak
Afspraken nakomen lijkt in de bouwpraktijk nog wel eens moeilijk. Bij Amflex zijn we er van overtuigd dat het nakomen van gemaakte afspraken essentieel is om het bouwproces voor alle partijen goed te laten verlopen en faalkosten tot een minimum te beperken. Volgens Amflex is een ijzersterke logistiek de basis van alle werkzaamheden. Ons uitgangspunt is: “bouwen is logistiek”. Dat komt tot uitdrukking in een moderne en efficiënte planningsmethodiek. Onze klanten zien dat terug in het strikt nakomen van afspraken, het afgeven van realistische planningen en het minimaliseren van doorlooptijden.

Het doel: klanten zonder zorgen
Pro-actief communiceren met opdrachtgever, bewoners en gebruikers is bepalend voor een gelijkmatig en voorspelbaar verloop van het werk. Uiteindelijk hebben wij één doel voor ogen: onze klanten moeten zo min mogelijk zorgen hebben.

Amflex profiel downloaden
pdf  Leaflet Amflex Profiel (PDF)